fbpx

Glasögon

Vi åker regelbundet på mässor både i Sverige och utomlands för att köpa in de bästa bågarna till våra kunder. I vårt sortiment finns varumärken som Silhouette, Skaga, Pilgrim, Götti, Örgreen, Paul Smith och Ray Ban.

Det är inte alltid lätt att veta vad som passar varje person när det gäller bågar och glasögonglas. Hos oss får du god vägledning i valet utifrån behov, önskemål, synfel och utseende/prestanda på glaset.

Glasögonglas

Det finns glasögonglas för alla olika behov som vi kan ha. Vi använder oss huvudsakligen av glas från Rodenstock som är ett tyskt kvalitetsföretag som har arbetat med oftalmisk optik i mer än 140 år. De har erhållit mer än 50 designpriser för sina tekniska och revolutionerande uppfinningar.

När du köper glasögon hos oss så igår alltid SynTrygg-försäkring, i 12 månader, som gäller vid skador på dina glasögon.

Bor du i närheten av Borlänge eller Grangärde och behöver glasögon? Kom in till oss så hjälper vi dig gärna hitta rätt.

Hör av dig via telefon eller mail till oss för att boka en tid.

Läs gärna mer om progressiva glas eller terminalglasögon

Att tänka på när du byter eller skaffar glasögon

Ett par glasögon ska inte bara vara snygga och sitta bra – de ska även hjälpa dig med din syn.
Här följer några tips på vad du kan tänka på när du ska byta glasögon.

Berglundsoptik boka synundersökning

1. Se till att välja en optiker som tar sig tid för dig och som kan ge tydlig information om vad du behöver. Se till att få en synundersökning så att du vet vilken glasstyrka dina glasögon ska ha.

Prova glasögon

2. De glasögon du väljer påverkar ditt dagliga liv och därför är det viktigt att de är anpassade efter dina behov. Fundera på om du ska bära dina glasögon privat eller professionellt.

glasögon på Berglunds optik

3. Du kan uttrycka din personlighet och din stil med att par glasögon! Utgår från din ansiktsform och din personliga smak när du ska bestämma dig för glasögonbågar.